loppuunmyynti-banner

KAIPAATKO UUTTA TWISTIÄ?

Tervetuloa kokemaan OCRAM, kokonaisvaltaisen tyylin vaatekauppa modernille naiselle! OCRAM on perustettu intohimosta oivalluksiin pukeutumisessa, värien käytössä ja vaatteiden ja asusteiden yhdistelyssä tämän päivän street-tyyliin. OCRAM sijaitsee urbaania elämää sykkivän Kallion sydämessä Porthaninkadulla.

OCRAM:n kantava idea on, että liikkeestä saa hankittua vaikka asukokonaisuuden koruja ja kelloja myöten. Vaatteet, kengät ja asusteet on huolellisesti valikoitu mm. tanskalaisten huippumerkkien  mallistoista yhteensopiviksi. Useimmat OCRAM:n myymät vaatteet tulevat pienissä erissä ja jotkut ovat jopa uniikkeja. Saat varmasti yksilöllistä laatua tyyliisi.

OCRAM auttaa sinua ostosten yhteydessä stailauspalvelun avulla löytämään oman tyylisi ja sinulle sopivimmat tuotteet. Jokainen asiakas on meillä kuningatar tai vaikka kuningaskin! Palvelemme kaikkia Kallion henkeen!

Mikäli sinua askarruttaa pukeutumisen ongelmakohdat, palvelemme sinua myös pukeutumisneuvojana. Kun OCRAM on paikalla, niin ota asia puheeksi niin selvitämme asian.

Ja kun käännät liikkeen nimen, niin tiedät omistajasta jo hiukkasen enemmän. Ainakin nimen.

Tervetuloa Ocramiin!

 

facebook Katso kartasta
Porthaninkatu 4, Helsinki
Open: Mon-Fri 11-18, Sat 11-16, closed on Sundays
040 551 1625